Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας

























ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Α.Π.Θ. «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ»
Τ.Θ. 11196 - 54110 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΠΡΟΣ
Τα μέλη του Συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε στην ετήσια Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, στο νέο κτίριο της Παιδαγωγικής Σχολής (Πύργος) στην Πανεπιστημιούπολη, στο ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός - Οικονομικός) για το έτος 2008.
2. Συζήτηση για επίκαιρα εκπαιδευτικά θέματα. Συμμετοχή του Συλλόγου μας στον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία. Σύσταση ομάδων εργασίας για την διαμόρφωση θέσεων του Συλλόγου μας πάνω στα βασικά θέματα παιδείας και στις εκπαιδευτικές αλλαγές που χρειάζονται για τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
3. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων (συνδικαλιστικών, εκδοτικών, επιμορφωτικών, ψυχαγωγικών) του Συλλόγου μας για το έτος 2009.
4. Προβολή διαφανειών από την εκδρομή του Συλλόγου μας το περασμένο καλοκαίρι στη Γαλλία.
5. Διεξαγωγή διαγωνισμού φωτογραφίας με φωτογραφίες από την τελευταία εκδρομή του Συλλόγου μας στη Γαλλία. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει με τρεις φωτογραφίες τυπωμένες σε διάσταση 10χ15 .

Μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης (γύρω στις 21.00) θα
πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΡΜΑΛΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

..........................................................

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων ΠΤΔΕ-ΑΠΘ προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Γαλλία». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που συμμετείχαν στη δωδεκαήμερη εκδρομή του Συλλόγου στη Γαλλία από τις 21-6-2008 έως τις 2-7-2008. Οι φωτογραφίες πρέπει να τραβήχτηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με μία ή μέχρι τρεις φωτογραφίες (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες), που θα στείλει ταχυδρομικά στο Σύλλογο μέχρι τις 30-1-2009 ή θα τις φέρει στις 6-2-2009 (ώρα 20:00) στην μεγάλη αίθουσα του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής.

Οι φωτογραφίες μπορούν να προέρχονται από μηχανές με φιλμ ή και από ψηφιακές μηχανές και πρέπει να υποβληθούν εκτυπωμένες. Καλό είναι οι διαγωνιζόμενοι να διαθέτουν και ηλεκτρονική μορφή του έργου τους (JPEG) για την περίπτωση χρήσης τους από το Σύλλογο.

Θα δοθεί δώρο στον πρώτο νικητή.

Κριτές του διαγωνισμού θα είναι τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη εκδρομή.

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν πρέπει να έχουν μέγεθος 10 X 15 εκ.

Κάθε συμμετοχή θα θεωρείται έγκυρη εφόσον αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κάθε διαγωνιζόμενου στην πίσω πλευρά της φωτογραφίας

Όλες οι φωτογραφίες θα διαγωνιστούν, στις 6-2-2009 και ώρα 20:00 στη μεγάλη αίθουσα του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής.



Από ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: