Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας

Η ελιά που μας ενώνει, του Θεόδωρου Σαρματζή


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την προηγούμενη Παρασκευή 6/2/2009, στη μεγάλη αίθουσα του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Στα σημαντικά αποτελέσματα της Συνέλευσης συγκαταλέγεται η σύσταση επιτροπής για την επεξεργασία, διαμόρφωση και προώθηση των θέσεων του Συλλόγου μας για τα εκπαιδευτικά πράγματα στην Ελλάδα και τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν, έτσι ώστε να αποκτήσει η εκπαίδευσή μας τη θέση που της αξίζει στον ευρωπαϊκό, αλλά και στον παγκόσμιο χώρο.

Επίσης την ίδια μέρα είχαμε και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Τυχερή της νέας χρονιάς 2009 αναδείχτηκε το μέλος του Συλλόγου μας Ελένη Κοτσαΐτση, η οποία και κέρδισε ένα καταπληκτικό βιβλίο.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας που εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά φέτος με τη συμμετοχή φωτογραφιών και φωτογράφων από την τελευταία κάθε φορά εκδρομή του Συλλόγου μας. Έτσι φέτος διαγωνίστηκαν τουλάχιστον 10 ερασιτέχνες φωτογράφοι από την εκδρομή του Συλλόγου μας - το περασμένο καλοκαίρι- στη Γαλλία. Μετά από μυστική ψηφοφορία νικητές αναδείχτηκαν:

1. ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. Περισσότερες προτιμήσεις συγκέντρωσε η καταπληκτική φωτογραφία του Σαρματζή Θεόδωρου, φίλου του Συλλόγου μας, που συμμετείχε για πρώτη φορά το προηγούμενο καλοκαίρι σε εκδρομή του Συλλόγου μας.
Η φωτογραφία του με θέμα: "Γλάστρες γίγαντες - Η ελιά που μας ενώνει" παρουσιάζεται παραπάνω.

2.ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Ελευθερία Συρμαλόγλου για τη σπουδαία φωτογραφία της με θέμα: "Μοντ Σαιντ Μισέλ: Παλίρροια και Θέα".

Μοντ Σαιντ Μισέλ: Παλίρροια και Θέα

3. ΤΡΙΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. Το τρίτο βραβείο μοιράστηκαν: Η Χρυσάνθη Αυγερινού με τη φωτογραφία: "Λαβύρινθος", η Σαμαρά Ιωάννα με τη φωτογραφία: "Ουράνιος Θόλος" και ο Χριστόπουλος Παναγιώτης με τη φωτογραφία: "Chambord: το επιβλητικό κάστρο"

Λαβύρινθος


Ουράνιος Θόλος


Chambord: το επιβλητικό κάστρο

Ευχές για καλύτερες φωτογραφίες και περισσότερες συμμετοχές από την επόμενη εκδρομή του Συλλόγου μας στην Κίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: